Anwendung

Het correct aanbrengen van betonverf

Die richtige Anwendung von Betonfarbe 🏠
Het schilderen van betonnen oppervlakken vereist meer gereedschap, tijd en vaardigheid dan het schilderen van gipsplaat. Ze ademen, transporteren vocht en nemen kleur op. Hier leest u hoe u het goed doet.
Beton schoonmaken
Het reinigen van beton is een belangrijke eerste stap omdat het poreuze oppervlak de neiging heeft om vuil, vet en olie vast te houden.
1) Verwijder vuil en vet.
2) Breek wijnstokken en mos dat op de fundering groeit af. Gebruik een hogedrukreiniger of borstel om resterende wortels en vuil te verwijderen.
3) Verwijder eventuele uitslag, een wit poeder dat zich op nat beton kan vormen.

Oude verf verwijderen
Verwijder afbladderende of blarende verf met een staalborstel of spatel. Anders wordt hier ook een hogedrukreiniger aanbevolen.

Beton voorbewerken
Een primer is niet essentieel, maar kan de duurzaamheid van de lak verhogen door de poriën te vullen en het oppervlak te egaliseren. De Farbenlöwe 2K primer is hiervoor ideaal.

Beton schilderen
Spuit, rol of kwast verf. De coating moet bij droog weer worden aangebracht, direct zonlicht en een te koude ondergrond vermijden. Een tot twee lagen wordt aanbevolen; dus controleer de lange termijn weersvoorspelling voordat je begint.
Voel je je goed voorbereid op je project? Bekijk onze selectie van hoogwaardige betonverven!
Let ook op onze toepassingsinstructies.

Volgende lezen

Wie Sie Ihre Gartenmöbel lackieren, damit sie aussehen wie neu ✔️

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.