COLOR LION: Een nieuw uiterlijk en een beetje inzicht

FARBENLÖWE: Ein neuer Autritt und ein kleiner Einblick

Het is klaar! Precies op tijd voor de jaarwisseling presenteren we onze nieuwe website.

We willen de klantervaring verhogen met een modern en minimalistisch design. We hebben ons gericht op inhoud en gebruiksgemak.

We willen kennis en informatie zo eenvoudig mogelijk overbrengen op de klant. Zo kunnen we tijdverspillers besparen en de toegevoegde waarde doorgeven aan de klant.
Op de startpagina krijgt elke particuliere eindgebruiker de substraatkeuze te zien. Met slechts een paar klikken kan de klant de gewenste producten zien.
Onder "Instructies" vindt de klant voor elke productcategorie een eenvoudige uitleg die de toepassing in verkorte vorm uitlegt. We hebben meer dan 1000 verzoeken van klanten geanalyseerd om de tekst zo op te stellen dat verdere verzoeken worden vermeden.
We publiceren ook foto's van andere klanten die laten zien hoe de producten er verwerkt uitzien om het vertrouwen te vergroten.

Vanaf 1 januari 2019 breiden we ons verkoopteam in Hamburg uit en richten we ons op groei. In de categorie "B2B" richten we ons nu tot industriële eindgebruikers, die we graag willen overtuigen van de mogelijkheid van geautomatiseerd winkelen bij FARBENLÖWE. Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust dat digitalisering, automatisering en kunstmatige intelligentie bedrijven veel tijd en geld besparen. Wij willen helpen!

We publiceren regelmatig onze eigen artikelen van ons bedrijf in de categorie "Blog". Op deze manier willen we (potentiële) klanten een dieper inzicht in ons bedrijf geven en meer transparantie creëren. Kritiek welkom!

Het onderwerp milieu staat velen na aan het hart. Dus ook wij. Daarom werken wij in ons eigen laboratorium voortdurend aan ecologische en moderne verbeteringen van onze producten. We zijn ook trots om aan te kondigen dat we eind 2018 overheidssteun hebben ontvangen voor de ecologische verbetering van onze bouwverven (betonverf, zwembadverf, enz...). Meer daarover in een andere blogpost.

Op onze website, onder de categorie "Vacatures", vestigen we er ook de aandacht op dat we ons verkoopteam in Hamburg voortdurend willen uitbreiden. Kijk gerust rond. Misschien ken je iemand die iemand kent. ;-)

Veel succes!

Finn Fleischer

Volgende lezen

2 reacties

Anna elisa

Anna elisa

La vernice per piscina vorrei sapere se è clorocaucciu e la scheda tecnica. Grazie

Beate Apelt

Beate Apelt

Ein herzliches Hallo!
Gibt es zu ihren Produkten eine Farbpalette?
Würde gern meine Fußbodenfließen streichen und aus einer Farbpalette die Farben aussuchen.
Liebe Grüße Beate

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.